کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین گفت

به گزارش مجله سرگرمی، کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین گفت: بعضی ها بروکر ها را به چشم بنگاه معاملات می بینند و پس از آشنایی آن ها را دور می زنند و از این جهت کارگزار ها امنیت شغلی ندارند.

کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین گفت

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

فاطمه غفوری، کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین در مصاحبه با خبرنگار فناوری خبرنگاران، با اشاره به اینکه فعالیت خود را در حوزه بروکری از سال 1393 با همکاری فن بازار ملی ایران آغاز کرد، گفت: در حال حاضر حدود پنج سال است که در حوزه انتقال فناوری و یاری به تجازی سازی و پیوند عرضه و تقاضای فناوری مشغول به کار هستم.

وی در مورد فعالیت های اجرا شده طی چند سال گذشته گفت: کوشش کرده ایم تا علاوه بر پیوند عرضه و تقاضا، برگزاری رویداد های تبادل در سطح ملی و بین المللی، احصای احتیاج های فناوری در حوزه های صنعت، خدمات و گردشگری به حل مسائل نوآوری سازمان ها و شبکه سازی و سهم رسانی بازیگران اکوسیستم نوآوری بپردازیم.

غفوری همچنین اضافه کرد: ایجاد شبکه گسترده خدمات مورد احتیاج در کل زنجیره ارزش، بازاریابی و فروش محصولات فناور و دانش بنیان، شناسایی و ارائه فرصت های سرمایه گذاری در حوزه فناوری، جذب سرمایه گذاران برای طرح های فناوری و استارتاپ های دارای توجیه مالی، تسهیل در فرایند تجاری سازی دانش فنی و سایر فعالیت های حرفه ای که منجر به توسعه بازار فناوری گردد، بخش دیگری از فعالیت های ما در حوزه انتقال فناوری بوده است.

وی همچنین تاکید نمود: مهمترین هدف ما ارزش گذاری و ارزیابی فناوری، انتقال فناوری بین المللی داخلی و خارجی، انجام اموری همچون ثبت اختراع، طرح های صنعتی و ...، برگزاری فستیوال های اختراعات در حوزه های تخصصی و برگزاری رویداد های نمایشگاهی تقاضامحور در راستای حمایت از پتانسیل های داخلی بخشی از عملکرد ما در زمینه حمایت از شرکت های دانش بنیان و ارتباط گیری آن ها با صنایع بوده است.

غفوری در مورد چالش ها و مشکلاتی که پیش روی کارگزاران حوزه فناوری وجود دارد، تاکید نمود: در حال حاضر بروکر ها در کشور به یک بلوغ نسبی رسیده اند، اما مسئله اعتمادسازی در داخل اکوسیستم و عناصری که بروکر ها می بایست در درون آن ها تسهیل گری نمایند هنوز اتفاق نیفتاده است و یا اگر رخ داده به لحاظ فنی عملکرد این بروکر ها برای طرفین عرضه و تقاضا صاحب ارزش نیست.

وی ادامه داد: متاسفانه به بروکر ها به چشم دلال های سنتی نگاه می نمایند در صورتی که یک بروکر در اکوسیستم حوزه فناوری و نوآوری باید دارای مجموعه ای از توانمندی ها در حوزه های مختلف باشد تا بتواند نقش خود را در داخل اکوسیستم به خوبی بازی کند و موثر باشد.

کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین تاکید نمود: یک بروکر باید به گونه ای رفتار کند که طرفین خدمات گیرنده از بروکر رضایت کافی داشته باشند و از طرف دیگر به لحاظ قانونی دچار مشکل نشوند، همچنین به لحاظ فنی عملیاتی که یک بروکر انجام می دهد باید جوابگوی فنی هر دو طرف ماجرا یعنی عرضه نماینده و تقاضا باشد و بتواند زمان تسهیل گری مسائل را در حوزه فناوری کاهش دهد.

وی توضیح داد: متاسفانه هیچ کدام از این اتفاق ها نیفتاده و جامعه آماده نیست البته باید به این موضوع توجه کنیم که قوانین مدونی نیز در این حوزه وجود ندارد و هیچ دستگاه اجرایی و دولتی پشتیبان بروکر ها نیست و عملا به راحتی مانند فرآیند یک بنگاه معاملات ملکی فرهنگ دور زدن در آن غالب است و به محض ارتباط و آشنایی طرفین این امر محقق می گردد و هنوز هم در سطوح بالاتر علمی این رخداد صورت می گیرد.

غفوری با بیان اینکه دور زدن بروکر ها به نحوی موجب عدم امنیت شغلی در این کار می گردد، گفت: با توجه به اینکه هنوز صندلی بروکری در کشور تعیین نیست و حتی مسئولان کشوری و استانی نمی دانند که کارگزاران در چه سطح و رده ای فعالیت می نمایند و ارزش و اهمیت آن ها در انتقال فناوری چیست.

کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین مطرح کرد: بعضی تصمیم گیرندگان آشنا به وظایف و صندلی بروکر ها نیستند و حتی دیده می گردد وقتی دستگاه های دولتی عنوان می نمایند که حق الزحمه کارگزاران باید بر مبنای نظر ساعت محاسبه گردد و نهایتا عملکرد آن ها را در حد برگزاری یک یا دو ساعته جلسات B2B می بینند.

وی با بیان اینکه کار بروکری در ایران و در اکوسیستم فناوری و نوآوری کار بسیار دشواری است، گفت: ما باید ابتدا کوشش کنیم تا این اکوسیستم را تقویت کنیم، سایر عناصر را بشناسیم و به موازات آن بروکر ها را کددار کنیم چرا که در کشور نیز ممکن است هر فردی با نام بروکر در این فضا فعالیت غیرقانونی نیز داشته باشد.

غفوری در مورد حمایت هایی که باید از کارگزاران صورت بگیرد، گفت: اول از همه بروکر ها باید دارای صندلی قانونی باشند، یک بروکر باید شخصیت حقیقی و حقوقی واحد داشته باشند و در کنار آن آموزش های لازم را ببینند همچنین ضروری است شرایط احراز فعالیت آن ها در بین فناوران و تولیدنمایندگان با ارائه کد های رهگیری قابل شناسایی باشد، زیرا زمانی که یک بروکر پای یک قرارداد می آید تایید اصالت آن اهمیت ویژه ای دارد.

کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین درباره اصالت امضا پای قرارداد ها تاکید نمود: برای امضای یک قرارداد ضروری است تا بانک ها، VC ها، پارک های علم و فناوری، صنایع و شتاب دهنده ها شناخت کافی از شخص واسط داشته باشند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر به بروکر ها به چشم یک دلال و واسطه نگاه می نمایند، اظهار کرد: متاسفانه سطح اعتماد فناوران و سرمایه گذاران به بروکر ها پایین است و هنوز هم این گروه ها نمی دانند که یک بروکر برای ورود به این عرصه تخصص های لازم مثل فن مذاکره و یا قوانین بین المللی برای انتقال فناوری و آشنایی با اصول قرارداد ها را فراگرفته و این توانایی را دارد که فضای کسب و کار های نوین را به خوبی بشناسد و بتواند فناوری های مورد احتیاج صنایع را فراهم نماید.

غفوری ادامه داد: متاسفانه امروز شاهد این هستیم که هیچ کس سر جای خود ننشسته و واژه ها، عناوین و عبارات مختلفی در طی چند سال گذشته وارد صنعت کشور شده که متولیان و مسئولان در سمت های مختلف از این واژه ها دفاع می نمایند، اما علم کافی نسبت به آن را ندارند از سوی دیگر بعضی مسئولان بدون اطلاع از حوزه ای که در آن صندلی و سمت دارند احراز پست کرده اند و تصمیم گیری هایی انجام می گردد که به نفع هیچ کس نیست.

کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین با بیان اینکه ما در کشور جوانان با استعداد و نخبه بسیاری داریم گفت: این جوانان می توانند از نظر ایمنی اکوسیستم را برای یک شتاب گیری مضاعف به سمت ایجاد ارزش اضافه کرده راهنمایی کند، زیرا علم و عمل هر دو در وجود این جوانان وجود دارد و ما موظفیم خلاقیت را در آن ها بارور کنیم نه اینکه باعث از بین رفتن آن شویم.

وی با بیان اینکه امکان شبکه سازی در حوزه های مختلف خلاقیت، نوآوری و فناوری در کشور وجود دارد، گفت: امروز شاهد آن هستیم که بخش هایی همچون کشاورزی، صنعت، معدن، تجارت و گردشگری زمینه های مناسب برای سرمایه گذاری را دارد و اگر اتفاق مهمی در این حوزه نمی افتد به دلیل بعضی سوء مدیریت ها است.

غفوری اضافه کرد: ما در سیستم می بینیم کمیسیون ها، شوراها، کمیته ها و مراکز مختلف ذیل سازمان ها هر روز ایجاد می گردد و هر کسی هم با ادعا کاری انجام می دهد، اما در نهایت یک هم افزایی به وجود نمی آید و همین امر هم موجب شده که در بخش های مختلف نقص های عمده ای را ببینیم و متاسفانه خیلی از مدیران از کلمه دانش بنیان تنها به نفع خود بهره می برند.

کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین گفت: بسیاری امروز از این واقعیت ها دوری می نمایند، اما ضروری است که ما به مسائل کمی جدی تر توجه کنیم و نباید به دنبال شو و برگزاری رویداد های مختلف باشیم و اگر از همین امروز کار حقیقی را آغاز کنیم مطمئن هستم تا هفت یا هشت سال آینده رتبه های برتر منطقه را به دست خواهیم آورد.

silverseven.ir: سیلور 7 | مجله فناوری های رایانه ای، علوم کامپیوتری

slimfa.ir: اسلیم فا | مجله دوخت و دوز، طراحی لباس و انتخاب لباس

tafatton.ir: تفطن، گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 63444

به "کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین گفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کارگزار فن بازار منطقه ای استان قزوین گفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید